|
|
#1341 |
|
Leutnant Futa
|
Neutral
madara ima rinnegan u desnom oku?
rly? ._. jos koji kekkei genkai koji je kishi zaboravio spomenut?
|
|
|
|
#1342 |
|
Major Futa
|
Neutral
što je već izašo novi chapter, ako da, daj link ^^
|
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Major Futa
|
Neutral
mangastream.com ^^
|
|
|
| The Following User Says Thank You to charlotte For This Useful Post: |
|
|
#1344 |
|
Oberleutnant Futa
|
Neutral
|
| The Following User Says Thank You to Gamaran For This Useful Post: |
|
|
#1345 |
|
Banned
|
Neutral
Ja sam troll.
Last edited by Lord Jure; 23-05-2010 at 07:38. |
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Leutnant Futa
|
Neutral
nikad dosad nismo vidjeli njegovo lijevo oko
jedini rinnegan je bio painov, a sumnjam da je madara uzeo njegovo tijelo, tako da je teorija zavjere/pretpostavka da ga on ima
|
|
|
|
#1347 |
|
Major Futa
|
Neutral
khm khm nakon velke muke s loadanjem sajta prokletog lol napokon pročitah ovo čudo, chappy je bil ok, sumnjam da madara ima rinnengan al ništa me više ne može začuditi u narutu, sasuke overconfident as always naruto priglup as always al sve u svemu dost oke je ukomponirano, te bi po meni i najbolji kraj bio da obojica umru na kraju al vidjet ćemo to, jedino što sa sigurnošću znamo je to da će fight bit PREEPIC.
|
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
Major Futa
|
Neutral
ili će obojica preživjeti ili samo naruto (ovo drugo mi je vjerojatnije). ne znam, gut feeling i guess, za koji je vjerojatno gakuen den kriv.
i da, site je u banani od 5 min nakon što je chapter izašao :D zato ih fino pratim na twitteru i krenem čitati prije nego se ostatak horde sjati :D
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Sturmfuta
|
Neutral
hm a mozda je madarino lijevo oko suplje , pa si on ubaci oko koje mu treba s odredenim mocima.. jedino mi to ima smisla plus onaj chapter gdje je imao pun zid sharingana...
al zanimljiv chapter.. nadam se da ce se u sljedecem i boriti a manje pricat.. |
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Oberfuta
|
Neutral
Mislim da Kishi nije trebao ubaciti rinnegan, taj dio kao da je ispao iz nekog fanfictiona. Naruto se ponavlja, al' nije da je nešto novo. 8D
Sve u svemu-solidno.
|
![]() |
|
||||||
| Tags |
| manga, rasprave |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|