|
|
#211 | ||||||
|
Stripping Young Lad
|
Neutral
Quote:
Ili imas neki poremecaj s citanjem (mislim ovo bez zajebancije ili uvrede), ili ti engleski nije jaca strana, ili samo volis citati dijelove recenica koji potvrdjuju tvoje predrasude. Gornja recenica, u cijelosti: Quote:
Nastavak: Quote:
Lemme demonstrate: Quote:
Quote:
Zadnje od mene u vezi ove teme: zbilja, ali zbilja bi trebali guglati gonzo journalism. To je sam po sebi stil izvjestavanja, novinarstva, pisanja u prvom licu kroz vlastiti dozivljaj toga sto pisete. Je li to lose? Naravno da nije. Pogotovo kad je u pitanju veliki kulturoloski jaz, vjerodostojnije je citati o iskustvu te osobe nego o sterilnim pokusajima objektivnosti. Za zakljucak, evo njegov zakljucak, jer nekako sumnjam da se ikome zapravo dalo procitati clanak do kraja prije pljuvanja: Quote:
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Quote:
što se tiče članka, najviše se slažem s sephom. sve što je rekao, na mjestu je. Taj lik cjepidlači malo, pogotovo oko pušenja. Nek dodje u Mostar, pa ću ga onda pitati.
|
|
|
|
#213 | |
|
Stripping Young Lad
|
Neutral
Quote:
Oh boy, what will we ever do? ![]() Tbh, nisam ja to napisao, mozda ces imati vise srece objasnjavati autoru clanka univerzalni anime stav u kojemu ne postoji razilazenje u misljenjima.
|
|
|
|
|
#214 |
|
Stripping Young Lad
|
Neutral
Diplomski rad jedne Japanke prvenstveno namijenjen Japancima (vjerojatno se ponesto originalne namjene izgubilo u prijevodu), koji bi Japancima trebao prikazati sto strancima prvo vide u Japanu kroz nekih 8 kategorija. Na kraju je ispao zanimljiv mish-mash ousider/insider informacija, a i animacija je pristojna za izgubiti 10ak minuta.
|
|
|
|
#215 |
|
Stripping Young Lad
|
Neutral
Meni treba topic za sve ove linkove koje postam...
Enivejs - uzgajanje povrca u starim mangama! (Vidio sam tamo i jednog Berserka cini mi se) http://pinktentacle.com/2010/04/manga-farming/
|
|
|
|
#216 |
|
Kostie
|
Neutral
ak sam fulala thread, ispricavam se...
grudnjak za uzgoj rize... ![]() http://www.net.hr/webcafe/page/2010/05/13/0524006.html
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Lostie For This Useful Post: |
|
|
#217 |
|
Stripping Young Lad
|
Neutral
Iako bi mozda bilo prikladnije ovo staviti u smijesne filmice, ovo je way too ingenious da se izgubi u moru drugih filmova.
Ukratko, say you're sorry, the japanese monty python way. I love this stuff. Ovo je samo jedan u seriji ovih filmica, humoristicnih osvrta na japanske obicaje, jedan bolji od drugoga. Treba se samo potruditi i pronaci one koji imaju engleske prijevode, ili znati japanski.
|
|
![]() |
|
||||||
| Tags |
| [Život] |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|