|
|
#21 |
|
Howitzer
|
Neutral
Ajde ajde...politika van s ovog foruma! Idemo ne offtopicarit.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Minor Futa
|
Neutral
čitam vam yoshi i baš mi se sviđa i jedva čekam novi broj!
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Hvala na javljanju i pohvali.
Nadamo se da nećeš morati dugo čekati na novi broj. Imaš kakav prijedlog? želju?
|
|
|
#24 |
|
Minor Futa
|
Neutral
više anime recenzija bi bilo baš lijepo?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Sturmfuta
|
Neutral
ja se javljam da napravim recenziju za odličan bend Area51 koji me itekako oduševio i pohvaljujem broj 31 i moram ptiznati da mi je to prvi broj kojeg sam čitao. jel ima možda arhiva?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Može, piši!
![]() Broj 31 će malo kasniti poradi koncerta Ramštajna, proslave rođendana itakoto.. ![]() Arhiva starih brojeva je na http://yoshi.iugrina.com/
|
|
|
#27 |
|
orangutan
|
Neutral
Da li ce izaci barem 2.4.? Pitam radi one reklame za 7.4. :D
~jrock is my drug~ Next stops: 22/03/2008 - An Cafe - Munchen 29/06/2008 - Miyavi - Munchen 5/2/2009 - LM.C - Munchen 22/3/2009 - An Cafe - Munchen 16/06/2009 - Dir En Grey - Munchen 25/09/2009 - Gothika - Zagreb 30/09/2009 - Miyavi - Wien 17/10/2009 - MUCC - Munchen 10/04/2010 - LM.C - Budapest 11/07/2010 - Versailles - Budapest 29/09/2010 - D'espairsRay - Budapest |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Nastojat ću ga dovršiti slijedeći tjedan. Tad više nemam nekih obaveza pa se mogu više tome posvetiti. Znači tamo negdje 27.03. bi trebali biti out.
|
|
|
#29 | |
|
Sturmfuta
|
Neutral
Quote:
ok, negdje u ponedjeljak bi sa time trebal biti gotov. danas idem na rođendan, sutra trežnjenje ![]() samo mi rečeš kamo da to pošaljem. hvala na arhivi starih brojeva, ima da sve pročitam. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Quote:
a mail na koji šalješ tekstove je yoshi.fanzine@gmail.comJavi još kako želiš da te potpišemo..
|
|
![]() |
|
||||||
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|