|
|
#1 |
|
Sturmfuta
|
Neutral
![]() Tip: TV Epizoda: 24 Status: Završeno Žanrovi: Akcija, avantura, komedija, ecchi, SF, shounen Trajanje: 24 minute po epizodi Rating: R - 17+ Radnja: U budućnosti, Japan je pustoš. U Velikoj Kanto Pustinji, ljudi pokušavaju preživjeti na vrućem pijesku. Među njima, čovjek niskog stasa kojeg nazivaju "Sunabozu" zarađuje za život kao lovac na glave. Poput demona pijeska, čini se nepobjediv. Ipak, kao i svi muškarci, ima određenu slabost prema suprotnom spolu... [Prevedeno s MAL] Zamislite kako bi izgledao Trigun da je Vash malo, ružno, prepredeno i perverzno đubre bez trunke morala. Eto, to bi bio vjerojatno najlakši način da se opiše Desert Punk, anime naizgled potpuno istog settinga kao Trigun, koji će vas nasmijati do suza, ili pak ostaviti zgroženog nad postupcima glavnog lika. No, iako među žanrovima ima navedeno "ecchi", nemojte očekivati da ćete se nagledati pantsu shotsa... To se više odnosi na ispade likova, a ako će te se ičega nagledati, to će [u više navrata] biti mozaikom cenzurirana spolovila nekih muških likova koje su doslovno "do kože" opljačkali u Kanto pustnji... Akcije ima dosta, i lijepo je i zanimljivo odrađena, iako praktički uvijek sa elementima komedije. Osobno, vjerojatno najveća zamjerka animeu mi je solidan, ali jako nedorečen kraj, koji je tu kako bi vas natjerao da ostatak priče pročitate u mangi... Ako to želite izbjeći, možete jednostavno završiti s animeom na 21. epizodi, koja totalno ostavlja dojam conclusive završetka. [Ozbiljno, ja sam se pitao čemu još tri epizode.] No, ako to uradite, propustiti će te dosta toga... Engleski dub postoji, ali ga ne bih preporučio zbog očajnih ženskih glasova. Uglavnom, 8/10 od mene. Also, ako počnete gledati anime, nemojte se zbuniti zbog OP-a prve polovice serije, koji je live action. ^^ Engleski trailer & OP 2: Last edited by PR3DAT0R; 07-07-2010 at 16:50. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Oberfuta
|
Neutral
zvuci zanimljivo
|
|
|
#3 |
|
Minor Futa
|
Neutral
Ma ovaj anime vrijedi gledat ako zbog nicega onda zbog glavnog lika :) pre brutalan je ^^, a tek onda 10-11 epizoda di zatoci onu trebu i zeli je rejpat je lol.
Razvoj pred kraj je malo wtf i nije mi nis jasno ali je inace anime meni osobno presmjeh. Ne preporucujem paladinima. |
|
|
|
![]() |
|
||||||
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|