|
|
#1 |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Novi thread za novi broj. Tema je nogomet u Japanu i Japan na Nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi. Imat ćemo samo jedan rec na nogometni anime (jel' tako Salina?
) a ostalo će biti nevezano uz temu, šareno po običaju. Dosta tekstova je stiglo pa bi broj mogao izaći već početkom kolovoza.
|
|
|
#2 |
|
Angel of Death
|
Neutral
Hehehehe!
Naravno, iako nije samo jedan rec već ih je troje ako se ne varam...? O.O nisam zapravo brojala već sam samo pisala o onome što sam gledala
|
|
|
|
#3 |
|
Hauptfuta
|
Neutral
Zar troje? Može, može. Osigurat ću sve potrebne stranice.
|
|
|
#4 |
|
Angel of Death
|
Neutral
Jeeeeeeej!
Znači imamo Kickerse i Captain Tsubasu 100% E sad još nisam sigurna dal da stavim još Whistle! ili Soccer Fever :( oba su mi zakon
|
|
|
|
#5 |
|
Futa
|
Neutral
Hungry Heart: Wild Striker
|
|
|
#6 |
|
Angel of Death
|
Neutral
Yup, i taj je dobar... ARGH!!! Toliko dobrih anime-a a nemrem odlučit :((((
|
|
|
|
#7 |
|
Sturmfuta
|
Neutral
neći pisati o Fullmetal Alchemist Brotherhood za PSP jer prešao sam igru pred mjesec i pol ali čak i za najzagriženijeg fana ne uspjeva napraviti ugođaj kakve su imale prve dvije FMA igre za PS 2. Možda igra za PSP ima par tih dobrih trenutaka ali je većinom isprazna i vidi se da je rađena na brzinu samo da popuni hype od Brotherhood animea. Šteta, a imalo je potencijala.
Nadam se da će van Japana izaći FMA Brotherhood u RPG stilu i mislim da bi to već vrjedilo recenzirati jer mi se igra čini puno bolja od ove sad ali vidjet ćemo. Yey, nogometni anime :) Ja bih si mogao pogledati Inazuma Eleven i jedva čekam da izađe prva DS igra van Japana jer kolko sam videl potezi su luđi od Tsubase a kamoli tek onda u animeu. Ali Tsubasa je legenda koju bih trebao jednoga dana sve pogledati a gledao sam ko klinac na našoj televiziji kad je to bilo. |
|
|
|
![]() |
|
||||||
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|